fredag 5 augusti 2011

fredag

 Kycklingwok med chili och cashewnötter


1 knippa(en) 
2 st 
1 st 
1 st 
1 st 
1,5 dl 
4 st  / kycklingstrimlor
1,5 msk 
1 tsk 
Till servering
1 st 
200 gram 

Tillagning

1. Skär broccolin i bitar och skölj noggrant. Skär paprikan o löken i klyftor. Finhacka chilin och vitlöken.

2. Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna.

3. Skär kycklingen i bitar och stek i olivolja tills den är nästan genomstekt. Tillsätt grönsakerna, vitlök och chili. Stek i ca 5 minuter till och kontrollera att kycklingen är genomstekt. Rör ner kokta fullkornsnudlar.

4. Tillsätt sesamolja och krydda med salt.

5. Servera med limeklyftor och koriander.

Detta åt vi idag, supergott !

Inga kommentarer: