lördag 14 januari 2012

vårt liv

Kom att tänka på idag när vi åt middag att vårt liv har genomgått en förändring. Vi är ingen sk barnfamilj längre. Nuförtiden sover alla länge på morgonen minst till kl 10 om vi är lediga, alla vill läsa Vasabladet när dom äter frukost (vilken tur att Vbl har så dåligt lim att det kommer i 2 delar nuförtiden ). Fara till gymmet på kvällen t.o.m efter kl 19:00.
Vi kan fara på bio kl 21.00 på kvällen utan problem. Vi kan fara till stan på en lördag kl 13( utan att tänka att det borde vara lunchtid) komma hem kl 16 och börja tänka på middagen, sitta vid middagsbordet länge och prata o dricka vin.
Och vara nöjda att gå lägga sig kl 23 en lördagskväll och ligga vaken och vänta på att Lina ska smyga sig in mitt i natten eller försöka hålla sig vaken tills ungdomarna ska hämtas.
Vi är mitt i livet och kan konstatera att 40 års åldern närmar sig och vi är inte gamla och gaggiga fast vi blir kallade det ibland. Vi kan även släppa löst ibland och fara ut och dansa och njuta av livet.
Vi kan ligga i soffan och se på film en eftermiddag om vi vill.
Men vi har också nya saker att lära oss som tex att när man är tonåring är det inga problem att gå i sommarskor på vintern men att utebyxorna måste ha rätt färg när man ska åka slalom.

Man lär så länge man lever.


Inga kommentarer: