torsdag 19 januari 2012

dag 2 mitt horoskop

Mitt horoskop har jag haft i ett inlägg men tar det i korta drag. Jag är ju född 14.6 och är då tvilling, en del passar in på mig men endel inte alls.

Tvillingen är ofta lat – men det är sällan den sidan visas upp på jobbet – det är mer i hemmet.
Du behöver ett jobb du verkligen trivs med eftersom du far väldigt illa av alla sorts vantrivsel.
På ditt arbete är du en tillgång, och du blir också mycket populär eftersom du är sällskaplig, trevlig och underhållande. Du trivs med många människor omkring dig och många möjligheter till umgänge.
Fester och annat nöjesliv är din likör! Du behöver ha omväxlande arbetsuppgifter eftersom du lätt tröttnar på rutiner.
Du är bra på att fatta snabba beslut men det är inte alltid rätt beslut du fattar. Tvillingen är en risktagare som gärna satsar – och gärna med höga odds! 
Tvillingen är ingen tävlingsmänniska och hatar egentligen att träna.
Men om du motionerar med andra och till musik brukar det fungera. Satsa därför på jazzdans eller Friskis & Svettis, kanske även spinning till musik



Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.

Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Han är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Han har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.

Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.
Allmänna positiva egenskaper: snabbhet, smidighet, analytisk förmåga, intelligens, humor, anpassningsförmåga, språksinne, finmotorik
Allmänna negativa egenskaper: tjatighet, oärlighet, ombytlighet, rastlöshet, nervositet, ytlighet.


Inga kommentarer: