måndag 7 maj 2012

Buzzador Nutrilett eatwell


jag har fått ett Buzzador paket på posten, jag kom med i kampanjen Nutrilett eat well. Du kan gå in på deras hemsida och läsa mera om produkterna här.

Men först lite om att vara Buzzador:

Vi genomför Buzzadorkampanjer för både produkter och tjänster. Allt från
matlagning och skönhetsprodukter till erbjudanden om pensionsplaceringar.

  • Du får en inbjudan per mail med information om att du blivit utvald till urvalsgruppen för en ny kampanj.
  • Du loggar in på dina sidor och tar del av informationen under "Mina Kampanjer". Där fyller du också i om väljer att delta i kampanjen.
  • När anmälningsperioden gått ut får du besked per mail om du kommit med i kampanjen.
  • Ditt buzzadorpaket levereras normalt sett inom 1-2 veckor efter det att anmälningsperioden löpt ut.
  • Du läser kampanjinformationen som följer med paketet och provar produkten. Sedan är det dags att buzza med dina vänner öga mot öga offline och online via din blogg, Facebook, Twitter och andra forum och kanaler du är ansluten till.
  • Inför buzzningar öga mot öga, offline, väljer du noggrant ut rätt personer och tillfälle. Du börjar buzzningen med att tala om att du är en Buzzador och deltar i en kampanj för produkten. Sedan delar du med dig av varuproverna och låter dina vänner prova produkten. Ofta blir det långa och trevliga diskussioner.
  • Efter varje buzzning laddar du upp en blixtrapport på webbsidan "Mina Kampanjer”. En blixtrapport är en kort redogörelse för hur buzzningen har gått. Till exempel ”Jag bjöd mina arbetskompisar på varsitt prov vid fredagsfikat. En tyckte si, en annan tyckte så och de flesta gillade speciellt den nya xx.”
  • Som avslutning på kampanjen svarar du på några frågor på Buzzadors hemsida om hur kampanjen gått och vad du tyckte om produkten.



Som Buzzador sprider du budskap om produkterna till vänner och bekanta öga mot öga, via din blogg, Facebook, Twitter eller andra forum och kanaler som du är ansluten till. Rapportera sedan dina erfarenheter av kampanjen och produkten på vår hemsida. Du kan också skicka in bilder och filmer från dina buzzningar som sedan publiceras på produktens kampanjsida.


Jag ska alltså prova på två olika pastarätter : Tomato Penne och Pasta carbonara.

Nutrilett Eatwell Pasta Carbonara är en komploett måltid som du kan njuta av, utan att tänka på kalorierna. Eatwell är en pastarätt med få kalorier och rik på protein. Den innehåller alla vitaminer och mineraler du behöver och är en fullvärdig måltidsersättning.
Vad är det?
Nutrilett EatWell Carbonara är en god pastarätt med krämig carbonarasås. Perfekt för dig som vill kunna äta lagad mat under din diet. Måltiden passar också bra för dig som har en stressig dag och inte hinner laga en hälsosam och kalorisnål måltid. Den innehåller få kalorier, men mycket proteiner och alla vitaminer och mineraler som din kropp behöver. 
Rätten består av torrpasta och säljs i en smidig förpackning som är enkel att ta med sig i handväskan. Du tillsätter bara lite vatten och tillagar den sedan i mikro eller i kastrull på spisen. Lätt på alla sätt!

Nutrilett EatWell Tomato Penne är en god pastarätt med en härlig tomatsås. Perfekt för dig som vill kunna äta lagad mat under din diet. Måltiden passar också bra för dig som har en stressig dag och inte hinner laga en hälsosam och kalorisnål måltid. Rätten innehåller få kalorier, men mycket proteiner och alla vitaminer och mineraler som din kropp behöver.  

Hur fungerar det?
Du kan använda Nutrilett EatWell Tomato Penne som ersättning för lunch eller middag, ja till och med frukost – om du nu skulle vilja det.
EatWell kan användas för två olika syften: För viktkontroll för dig som vill hålla vikten eller bara gå ner lite grann, eller som en fortsättning efter VLCD-dieten för dig som vill gå ner mer i vikt.




Inga kommentarer: